Uudised

Uudised

Balti liigas Serviti oma alagrupi liider
2022-10-24 09:59:00

22.–23. oktoobril läks Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti vastamisi leedukatega, et saada kirja oma teine ja kolmas mäng Balti liigas.

Esimesena ootas Servitit ees HC Amber. Hoolimata üheteistkümnest kaheminutilistest eemaldamistest ja ühest punasest kaardist domineeris Serviti kogu kohtumise vältel – poolaeg võideti 19:11 ning lõpusireeni kõlades jäi seisuks 36:28. 
Skoori kasvatasid kõige rohkem Henri Sillaste, kes viskas seitse väravat ja Carl-Eric Uibo, kelle arvele jäi kuus väravat. Alfred Timmo (avafotol, klubi arhiiv) sai kirja viis ja Hendrik Varul panustas nelja väravaga.

Pühapäeval, 23. oktoobril leidis aset Serviti ning VHC Šviesa jõukatsumine. Enne kohtumist asetses Šviesa alagrupi esikohal kahe võidu ja ühe viigiga, Serviti kohe kannul kahe võiduga, ent ühe peetud mänguga vähem. Serviti mängis pineva esimese poolaja enda kasuks seisuga 21:19. Teine poolaeg möödus juba kindlamalt domineerides ja nii võideti nädalavahetuse viimane kohtumine resultaadiga 45:33. Henri Sillaste hoog ei peatunud selleski mängus ja ta viskas kokku lausa üheksa väravat. Alfred Timmo viskas seitse väravat seitsmest ning Hendrik Varul sai kirja kuus väravat.

Pühapäevase võiduga tõusis Serviti oma alagrupis kuue punktiga esikohale. SK Tapa/N.R. Energy ja VHC Šviesa hingavad kuklasse viie punktiga.

"Nädalavahetus läks meil hästi. Saime tabelisse neli punkti. Laupäevane mäng oli meie kontrolli all.  Vastane ohtlikuks ei muutunudki ja seega kindel võit. Ainus negatiivne asi laupäevase mängu juures oli see, et saime liiga palju lihtsaid kaheminutilisi karistusi," võttis kokku Serviti üleplatsimees Henri Sillaste. " Pühapäevane mäng Šviesaga oli väravaterohke, väga kõrge tempoga mäng. See meile sobis, kestsime selle tempo ära! Teisel poolajal vastane väsiski, meie saime lihtsaid väravaid. Lõpuks kindel võit meile," andis Sillaste nädalavahetusele positiivse hinnangu.

Eesolev nädal toob Servitile katsumusi nii kohalikus meistriliigas HC Tallinnaga kui ka eurosarjas, kus paariliseks loositi üllataval kombel kodumaine rivaal Viljandi HC.

eu