Uudised

Uudised

Serviti püsib meistriliigas võitmatuna
2022-10-27 09:14:00

Kolmapäeval, 26. oktoobril võõrustas Põlva Käsipalliklubi esindusmeeskond Serviti pallureid pealinnast. 

Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga järjekordsele kohtumisele läks Serviti vastu soosiva tabeliseisuga – tiimil oli kirjas kaheksa punkti, vastane HC Tallinn seisis aga veel nulli peal. Sellest hoolimata alustas Tallinna meeskond hoogsalt ning Serviti pidi nägema vaeva, et enda mängumootor toimima saada. Põlvakad sõudsid tasa ja targu vastasele järele ning juba poolajaks oli seis 17:11. Lõppresultaadiga 36:23 võttis Serviti kindla võidu.

Täna saatsid vastase väravasse enim väravaid Mathias Rebane (avafotol, autor Joonas Kuuskla) ning Hendrik Varul, kes said mõlemad kirja seitse väravat. Sander Sarapuu panustas kuue tabamusega.

“Enne mängu algust sai kokku lepitud mitmes punktis: korralik häälestus, tempo ja mänguvormi hoidmine. Kohtumise esimesed 15–20 minutit aga näitasid midagi muud. Meil ei toiminud miski. Eksisime visetel ja kaitses oli koostöö olematu. Eriti paistsid silma üks-ühele olukordade kaotamised. Murdepunkt tuli 20. minuti juures, kui saime enda mängu korralikult tööle,” analüüsis vasakäär Mathias Rebane. “Vajalikud ja tähtsad punktid käes, nüüd suuname mõtted eurosarja peale.”

Servitit saab uuesti aktsioonis näha laupäeval, 29. oktoobril kell 17:00, kui Mesikäpas toimub eurosarja 2. ringi avamäng Viljandi HC-ga. Pühapäeval leiab aset korduskohtumine Viljandis.

eu