Uudised

Uudised

Koolisporti jätkus terveks nädalaks
 
2023-04-21 15:39:00

Maakonna koolinoorte spordikalender on koostatud põhimõttel, et iga noor leiaks endale sobiva tegevuse. Olgu selleks siis rahvastepall, jalka, koss või saalihoki, kergejõustik või võrkpall – tegevust on igale maitsele. 

Koolivaheajale eelnev nädal oli õppetööle lisaks ka sportlikult pingeline – meie maakonna koolide 6.-9.kl. tüdrukute ja poiste korvpalli meistrivõistluste kõrval toimusid mitmed üleriigilised finaalvõistlused.
Võrkpalli 6.-9.kl. tüdrukute KOOLILIIGA finaali mängis end Põlva Kooli tüdrukute võistkond, kes mängis finaalturniiril end 7. kohale.
TÄHELEPANU, START! finaalvõistlusele võistlesid end Põlva Kooli, Räpina Ühisgümnaasiumi ja Kanepi Gümnaasiumi noored. SUPERTUBLID! Südikat harjutamist ja hoiame pöialt! Kel võimalus, seame 6. mail sammud Tartusse Eesti Maaülikooli Spordihoonesse, finaalvõistlus toimub seal.

Neljapäeval, 20. aprillil selgusid maakonna tublimad koolid 6.-9.kl. noorte korvpallis. Võitjateks krooniti Kanepi Gümnaasiumi tüdrukuda ja Räpina Ühsigümnaasiumi poisid.
Tulemused: https://sport.polvamaa.ee/et/voistlused/protokollid/

KIIDUSÕNAD KÕIKIDELE OSALENUD NOORTELE ja nende õpetajatele!
Vaheaeg terendab! Jätkuvat TAHET LIIKUMISRÕÕMU KOGEDA ja harrastusspordiga järjepidevalt tegeleda, sest järgnevad kuud, mai-juuni täiendavad koolispordis alade valikut veelgi.

Fotol (spordiliidu arhiiv) hetk võistluse Tähelepanu, start! maakondliku etapi ühest osavõistlusest.

 

eu