Uudised

Uudised

Spordinädalale Põlvamaal paneme punkti orienteerumisega
2023-09-28 12:32:00

Kutsume kõiki laupäeva, 30. septembri õhtupoolikul Mammaste Tervisespordikeskusse aktiivselt ja seikluslikult aega veetma. 

Millega tegemist? Maastikule on paigutatud 13 kontrollpunkti. Igaüks planeerib ise oma marsruudi ja punktid, mida soovitakse läbida. Ajalimiit on 2 tundi. Rajale saab minna nii üksi kui ka mitmekesi. Rada on läbitav igas vanuses. Kõikide kontrollpunktide läbimisel on raja pikkus 10 km. Kõik osalejad saavad orienteerumiskaardi ja elektroonilise märkimisvahendi.

Start avatud vahemikus 16.00-18.00. Kohapeal on pakihoiu ja riietumisvõimalus. Osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine, aga saab ka kohapeal. Ei ole vahet, kas oled juba pikaaegne orienteeruja või pole kordagi orienteerumisega kokku puutunud, üritus on kõigile jõukohane ja igaüks saab ise valida läbitava distantsi pikkuse. Üritus on kõigile tasuta!

Kas auhinna ka saab?  Tegemist ei ole võistlusega, seega paremaid välja ei selgitata. See-eest saab iga osaleja mälestuseks meene. Peamine auhind on kvaliteetselt ja aktiivselt veedetud aeg ning kaasa saadav emotsioon.

Aga mis siis, kui ma pole kunagi kaarti käes hoidnud või kardan ära eksida?  Kontrollpunktid on Mammaste suusaradade lähedal ja osa punkte ka Taevaskoja metsas, Kohapeal võib julgelt korraldajatelt orienteerumise algõpet ja juhiseid küsida. Koos on alati julgem. Võta tulles endaga sõber või pereliige kaasa!

eu