Uudised

Uudised

Põlvamaa lahtised nooleviske meistrivõistlused
2023-11-07 18:05:00

Esmaspäeval, 6. novembril lõppes neljaetapiline sari, mis selgitas Põlvamaa meistrid dartsis ehk noolemängus nii meeste kui naiste arvestuses. 

Võistlused, mis toimusid juba kolmandat korda, olid lahtised, seega osaleda võisid kõik soovijad. Kokku käis kätt proovimas 25 erinevat noolesõpra. Esmakordselt õnnestus välja anda kõik meened, sest sel aastal lõi ka naiste arvestuses kaasa juba pjedestaali jagu inimesi.
NAISED - I koht jäi Põlvamaale, meistriks krooniti TIINA TIISLER, II koht Piret Konts ja III koht Merily Habonen-Dõrda. 
MEHED - see aasta oli vaja võitja selgumiseks ära oodata ka viimane visatud nool. Kuigi tänane meister jäi esimesena otsustavate mängude ukse taha, siis õnneks päästis tiitli talle oma klubikaaslane. Väga tihedas punktiheitluses tuli esimest korda Põlvamaa meistriks ALAR RAHA. Teine ja kolmas koht olid küll võrdsete punktidega, aga tänu viimases voorus teenitud paremale kohale saavutas II koha Kardo Kivioja ja III koht seega Indro Konik.

Juba eeloleval nädalavahetusel selguvad Tartus VII Eesti meistrid. Laheda Spordiklubi osaleb seal suurte jõududega ja võibolla saame meie maakonna meistreid juba varsti kutsuda ka Eesti meistriteks!

Tulemused - https://sport.polvamaa.ee/et/voistlused/protokollid/

Davis Kostõgov
Võistluste peakorraldaja
Tel. 5294002
E-post: davis13345@gmail.com

eu