Uudised

Uudised

Lootose Vutid on Põlvamaa meistrid
2023-11-20 21:33:00

Laupäeval, 18. novembril selgus Põlva maakonna meister jalgpallis naiste arvestuses. Osales kolm võistkonda, kes mängisid omavahel kaheringilise turniiri. 

Turniiri võitjaks ja maakonna meistriks tulid Lootose Vutid, kes neljast mängust võitsid kolm ja viigistasid ühe. Teise koha saavutas põnevas konkurentsis Lootose U15 noortevõistkond, kes avaringis kaotas nii Räpinale kui Vuttidele, aga teises ringis suutis Räpina alistada ja Vuttidega viigi välja mängida. Kolmandaks tuli avakohtumises TU15 võitnud Räpina.

Turniiri parimaks väravavahiks tunnistati Hanna-Lisette Sellis (TU15). Suurima väravaküti tiitel läks jagamisele Vuttide võistkonna mängijate Annika Aust ja Laura Unt vahel, kes kumbki lõid 3 väravat.

Lõppjärjestus:
I KOHT – Lootose Vutid
II koht – FC Lootos TU15
III koht – Räpina naised

Tulemused - https://sport.polvamaa.ee/et/voistlused/protokollid/

Tänusõnad tublidele osalejatele ja Põlva Jalgpalliklubile LOOTOS turniiri sujuva korralduse eest!

eu