Uudised

Uudised

Põlva Jalgpalliklubi Lootos naiskond alustas hooaega 
2024-04-02 15:55:00

Põlva Jalgpalliklubi Lootos naiskond alustas kolmeteistkümnendat hooaega Eesti jalgpalli meistrivõistluste naiste meistriliigas 29. märtsil.

Meistriliiga avavoorus külastati lähinaabrit Tartu Tammekat. Kohtumine algas Lootosele hästi. Veerandtunnise mängu järel viis Kätriin Altsaar Lootose 1:0 juhtima. 31., 32. ja 41. minutil lõi kodunaiskond kolm väravat ja tundus, et sellel seisul minnakse ka poolajale. Kärt Hüdsi värav 45+1. minutil tegi vaheajaseisuks 3:2.
Teisel poolajal oli Lootos sunnitud vigastuste tõttu tegema mitu vahetust. Poolajal tuli Mari Abeli asemel mängu Indra-Liz Nemvalts. 65. minutil pidi mängust lahkuma ka avavärava autor Kätriin Altsaar, kelle asemel sekkus Helene Leht. 84. minuti tegi debüüdi Glairika Toomemägi, kes vahetas välja Ketlin Pindise. Skoor ei muutunud ja vastased said tabelisse kolm punkti. 

Lootos naiskond (avafoto, autor Indrek Käo) mängis koosseisus: Mairit Laanesaar, Isabel Huma, Elina Kahar, Kristel Saadik, Ketlin Pindis (84`.Glairika Toomemägi), Anette Laureen Linnuste, Kristin Kukli, Ave-Lii Laas, Kätriin Altsaar (65`.Helene Leht), Mari Abel (46`. Indra Liz Nemvalts), Kärt Hüdsi; varus: Helene Leht, Indra Liz Nemvalts, Glairika Toomemägi. Treenerid Kaido-Meinhard Kukli, Indrek Käo. Füsioterapeudid Indra Aru ja Iris Noormets.

Lootose järgmine mäng on 14. aprillil Tallinnas. Lasnamäe spordikeskuse väljakul mängitakse meistriliiga uustulnuka FC Araratiga.        

eu