Uudised

Uudised

Serviti ühe jalaga meistriliiga finaalis
2024-04-03 14:55:00

Teisipäeval, 2. aprillil sai Põlva Käsipalliklubi meeskond Serviti Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga poolfinaali teekond magusa alguse. 

Esimeses poolfinaalmängus alistati  HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ülekaaluka skooriga 32:20 (14:8). Finaalipääsuks on Servitil vaja veel ühte võitu. Korduskohtumine leiab aset 9. aprillil 19:00 Kehras.

Serviti resultatiivseimad mängijad olid Alfred Timmo kuue ja Mathias Rebane viie väravaga. “Hea mäng kaitses ning tasemel väravavaht Varusk! Esimesel poolajal eriti, teine poolaeg oli rohkem vormistamise küsimus. Vaid realiseerimine jättis soovida,” lausus Serviti peatreener Kalmer Musting.

Järgmisel nädalavahetusel toimub Põlva Mesikäpa Hallis Balti käsipalliliiga finaalturniir. 13.–14. aprillil on võistlustules Serviti, Viljandi HC, ZRHK Tenax Dobele (LAT) ja HC Klaipeda Dragunas (LTU). Veerandfinaalis, mis toimub 13. aprillil 15:00, kohtub Serviti HC Dragunasega.

Fotol (autor Merlin Raudkett/Eesti Käsipalliliit) esimese poolfinaalmängu resultatiivseim põlvakas Alfred Timmo.

eu