Uudised

Uudised

Lootose naiskond suurendas väravate arvu
2024-05-13 11:05:00

Eesti jalgpalli meistrivõistluste naiste meistriliiga kuuenda vooru mängus 12.mail kohtus Põlva FC Lootos naiskond JK Tallinna Kaleviga. 

Lootospargis toimunud kohtumist asus kodunaiskond kapten Ave-Lii Laasi 35.minuti kauglöögist juhtima. Poolaja eel vastased tänu Lootose omaväravale viigistasid. Teisel poolajal lõid kalevlannad veel kaks väravat, lahkudes Põlvast võidu ja kolme punktiga. 

Lootos (avafotol, autor Iris Nurmsoo) mängis koosseisus: Mairit Laanesaar, Isabel Huma, Elina Kahar, Kristel Saadik, Eleri Pärna (88`.Ketlin Pindis), Kristin Kukli,  Ave-Lii Laas(k), Anette Laureen Linnuste (80`. Indra Liz Nemvalts), Mari Abel, Marie Rahel Lail, Kärt Hüdsi. Treener: Kaido-Meinhard Kukli, Füsioterapeut: Indra Aru

Lootose järgmine mäng on 18.mail Viimsis. Kell 12:30 algavas mängus minnakse vastamisi Viimsi JK naistega.     

 

eu