Uudised

Uudised

Serviti käsipallimeeskonna tulevik sirgub kohalikust spordikoolist 
2023-04-25 09:17:00

Põlva Spordikooli noormehed on Eesti noorte B2-vanuseklassi meistrid

Möödunud nädalavahetusel, 21.–23. aprillil toimus Mesikäpa Hallis Eesti noormeeste B2-vanuseklassi (2007. aastal ja hiljem sündinud) meistrivõistluste teine etapp. Ühtlasi markeeris see etapp ka meistrivõistluste lõppu. Kaheksa meeskonda mängisid kahe etapi jooksul üks kord omavahel turniirisüsteemis läbi. Seejärel toimusid vastavalt põhiturniiri kohtadele A-finaalturniiri grupis kohamängud 1.-4. ja B-finaalturniiri grupis kohamängud 5.-8. Kullale mängisid Põlva Spordikooli noormehed end ühtegi mängu kaotamata.     

Meistriteks tuldi koosseisus (avafoto, Merlin Raudkett/Eesti Käsipalliliit) Tim Külla, Aron Oberg, Kermo Kuklase, Karel Kangro, Kristofer Vaino, Oskar Härmits, Joonas Leis, Ron-Robin Kurisoo, Airon Saarna, Egert Land, Rasmus Villako, Rainet Vool, Jass Einassoo, Martin Koppel, Sven Byron Mitt, Kevin Piir. Treeneriteks Rein Suvi ja Henri Sillaste.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Põlva noormees Jass Einassoo, Põlva Spordikooli võistkonna parimaks tunnistati Aron Oberg.

2023. aasta Eesti meistrivõistlused on pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlustel esikolmikusse jõudnud käsipallureid tunnustati EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalitega.

Lõppjärjestus
1. Põlva Spordikool
2. HC Kehra
3. HC Viimsi
4. SK Reval-Sport/Mustamäe
5. Tapa valla Spordikool/SK Tapa
6. HC Tallas
7. Viljandi SK/Pärnu
8. Alatskivi SK Juku

eu