Uudised

Uudised

Servitit lahutab meistritiitlist üks võit
2023-05-19 10:42:00

Neljapäeval, 18. mail toimus Mulgimaal Põlva Käsipalliklubi Serviti ja Viljandi HC võistkondade vahel Eesti käsipalli meistrivõistluste meeste meistriliiga teine finaalmäng. 

Finaalidele omaselt pingeliselt alanud matšis kahe Lõuna-Eesti meeskonna vahel alghetkedel kummalgi tiimil palju skoori teha ei õnnestunud.  Esimene poolaeg lõppes seisuga 13:12 Servitile.
Teise poolaja alguses jätkati võrdses heitluses, kus Põlva mehed hoidsid siiski kerget edu ning 41. minutil viskas Timmo tabloole seisu 18:15. Viljandi küll võitles, kuid Servitil oli igale Viljandi käigule vastusamm olemas ja sellega kindlustati teisest finaalmängust omale 25:20 võit ja asuti finaalseeriat 2:0 juhtima. Seitse väravat saatis vastase väravasse Alfred Timmo, viis Henri Sillaste ja Jürgen Rooba.

Juba pühapäeval, 21. mail kell 18:00 toimub Mesikäpa Hallis kolmas finaalmäng ja edu korral on võimalus kodupubliku ees kuldmedalid omale kaela riputada.

"Kõva võitlus ja väga füüsiline mäng. Mängude lõppude ja just teisest poolajast alates on märgata, et Viljandi mehed väsivad, aga meil jõud ei rauge ja hoiame oma taset. Kaitsega võidetakse tiitleid ja kaitse meil peab,” kommenteeris Serviti snaiper Alfred Timmo. “Kõik pühapäeval saali, et viimane pingutus teha ja seeria 3-0 lukku lüüa," lisas ta.


Fotol (autor Merlin Raudkett) viskel Jürgen Rooba.

eu