Uudised

Uudised

Põlva Spordikooli noorte käsipallurite järjekordne edu
2023-05-24 22:53:00

Arukülas ja Paikusel toimus 20.–21. mail Eesti käsipalli meistrivõistluste noormeeste D-vanusegrupi viimane ehk teine etapp. 

2010. aastal ja hiljem sündinud poisid võtsid mõõtu 13-ne meeskonna konkurentsis: 1. liigas osales 7 meeskonda ja 2. liigas osales 6 meeskonda. Põlva Spordikooli noored mängisid end 1. liigas esikohale.
Põlva Spordikool tuli kullale koosseisus )avafotol, autor Arvi Sirm) Gregor Gondiu, Daniel Haabma, Oliver Järvela, Silver Järvela, Marcus Vaheoja, Martin Kähr, Mathias Lihtmaa, Remy Lokk, Richard Orti, Benor Perlov, Rasmus Eric Rose, Jüri Saan, Riivo Jermotšenko, Kristofer Tootsmann, Jakob Urman, Romet Vool, Uku Varusk. Treener Kalmer Musting.

Turniiri parimaks väravavahiks valiti põlvakas Rasmus Eric Rose ja Põlva Spordikooli võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Romet Vool.

2023. aasta on kõikide alade Eesti meistrivõistlused pühendatud Eesti Olümpiakomitee 100. sünnipäevale. Võistlustel esikolmikusse jõudnud käsipallureid tunnustati EOK 100 erikujundusega Eesti meistrivõistluste medalitega.

eu